fbpx
BrandingDigitalni marketing

Božiček 4.0

Kot Agencija, ki vsakodnevno odkriva in razvija nove ideje in tehnološke produkte, se vse bolj in bolj zavedamo sprememb, ki se nam bližajo. Želimo se vanje poglobiti in jih na razumljiv način predstaviti tudi tebi. Zato smo se za nekaj časa prelevili v modernega Božicka, ki bo na enostaven način obrazložil vse, kar boš moral vedeti.

Več o projektu
Spremembe

Obeta se nam največja sprememba v zgodovini človeštva. Razvoj tehnologije na številnih področjih našega življenja povzroča tako korenite spremembe, da se jim bodo morali prilagoditi prav vsi mikro in makrosistemi delovanja. Zgodile se bodo korenite spremembe v načinu dela, pridobivanja hrane, zdravljenja in celo dojemanja zmožnosti človeškega uma. S pomocjo tehnologije se bomo prvič v zgodovini človeškega razvoja lahko osvobodili rutinskim in nesmiselnim opravilom in se v večji meri posvetili našim ključnim človeškim lastnostim, ki bodo zaradi tega postale izjemno dragocene.

Trendi

V koraku z izjemnih optimizmom na eni strani, ki navdaja celoten trend uvajanja novih tehnologij v različne sfere našega življenja pa hkrati obstajajo na tudi dvomi, ki opozarjajo na možne negativne posledice tako korenitih sprememb za človeštvo.

Umetnointeligentni sogovornik Božicek 4.0

Z vsakim dnem eksponentna digitalizacija posledično ustvari vse več in več podatkov – o vsem in o vseh. S pomočjo vseh teh podatkov lahko ustvarjalci izdelajo programe in matematične algoritme, ki so se bolj kot karkoli do tega trenutka sposobni soočiti s katerimkoli problemom. Še vec kot to, razvoj umetne inteligence je danes že tako daleč, da so se ustvarjeni programi sposobni učiti in razvijati sami. Kot prikaz poenostavljene umetne inteligence smo razvili umetnointeligentnega sogovornika, s katerim se lahko pogovarjaš kar celo leto. V kolikor te zanima, kako se bo s časom ucil in izboljševal, mu veckrat piši.

Spletna Platforma

S pomočjo spletne platforme ustvarjamo samozadosten finančni ekosistem, s pomocjo katerega bomo lahko več in več svojega casa posvetili pridobivanju in deljenju svojega znanja med vse vas. V kolikor vam je projekt všec vas pozivamo, da nas podprete in tudi vi kupite kakšno skodelico. Želimo si, da Božicek 4.0 postane velik tehnološki strokovnjak, ki bo ljudem olajšal prehod v novo obdobje človeškega razvoja.

Interaktivni hologramski lik

v decembrskem času ste lahko Božičkovo 4.0 hologramsko projekcijo videli tudi v živo! V kolikor ste ga obiskali v BTC-ju Ljubljana v HALI A, ste lahko z njim celo kuminicirali preko gest z rokami.

Naročnik:

Lasten Projekt

Pripomogli smo pri:

Od ideje do izvedbe