fbpx
Zakaj obstajam?

V obdobju tehnološke revolucije in inovacij imamo navadno dve možnosti. Ali sprejmemo zmožnosti, ki nam jih daje tehnologija in jih uporabimo v svoj prid ali pa se razvoju upiramo. Mi smo se odločili za prvo. Z našim delovanjem želimo prikazati, da lahko tehnologijo pretvorimo v unikatna in nepozabna doživetja, ki jih nikdar v celotni dobi evolucije človeka še ni bilo mogoče izkusiti. Obstajamo zato, da posameznika skozi izkušnje vračamo v čas brezskrbnosti, pristnega navdušenja, veselja in igre.

Kako to počnem?

Gonilna sila naših dejavnosti je vedno igra. Preprosta, interaktivna in pristna, kot se jo radi spominjamo iz otroštva. Skozi tehnološko obarvana doživetja prepletamo interaktivne elemente igre in z njimi združujemo in povezujemo ljudi. Stremimo k mobilnim doživetjem, ki jih lahko pričaramo kjerkoli, zaradi česar smo naše produkte zasnovali v tej smeri. Izberite svoje doživetje in lokacijo, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo.

Kaj želim doseči s svojim delovanjem?

Skozi unikatna in s tehnologijo obarvana doživetja želimo predstaviti zmožnosti, ki jih ta ponuja. Omogočamo vpogled v prihodnost naših nas in naših otrok. Osveščamo in spodbujamo uporabo tehnologije za koristne načine in predvsem v svetu polnem stresa in napetosti opozarjamo na pomembnost sprostitve, igre in zabave. Zavedamo se, da je življenje lahko težko, zaradi česar vanj vnašamo preprosto

Kako smo k temu pripomogli mi?
Soavtor blagovne znamke: Peter Žagar


Izgradnja osebnosti
Izgradnja lastnosti
Copy - writing
Internetna stran
Vizualizacija - CGP
Socialni mediji
Unikatna in brezskrbna zabava za vse starosti

Vse od PlayStation 4, Xbox One in Nintendo konzol do Full HD Android TV zaslonov, volana Logitech G29, Xbox Kinecta, Virtualne realnosti in velike izbire iger. Prepričani smo, da lahko v naši bogati zbirki video iger najdete nekaj prav za vsakega. Lahko ste popolni začetnik ali izkušeni igralec, zagotavljamo vam, da se boste na naši zabavi počutili kot doma! V skladu z vašimi željami organiziramo zabavo po vašem okusu!