fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

Grafični studio

Naš grafični studio že več kot 25 let predstavlja izjemno pomembno oporo našim dejavnostim. Je prostor za uresničevanje izvirnih idej s pomočjo sodobne tehnologije. Tudi vaših. Vse od oblikovanja in izdelave stoječih materialov, tiska talnih ter stenskih nalepk, do tiska majic, CNC izreza in 3D tiska. Predstavite nam vašo idejo, mi pa vam jo bomo pomagali narediti vizualno privlačno.

Združujemo znanje in kreativnost

V studiu vam nudimo odlične rešitve, pripravljene s pomočjo sodobne tehnologije. Drznost in znanje sta naši stalni komponenti, ki se odražata v izvirnem oblikovanju in učinkoviti vizualni komunikaciji. Z veseljem bomo prisluhnili vaši zamisli in jo spremenili v realnost.


PREBERI VEČ

Ustvarjamo nove trende

Ena naših glavnih prednosti in lastnosti, ki nas je krasila tudi skozi leta je pogum. Vedno smo si upali biti drugačni in tudi na področju dogodkov posegali na še neodkrita področja. Menimo, da je ravno ta drugačnost pri obiskovalcih pustila pečat, zaradi katerega smo se jim tudi sami vtis...


PREBERI VEČ
Organizacija dogodkov

Dogodek je komunikacijsko orodje, ki vpliva na vse čute. V naši dolgoletni karieri smo organizirali že več kot 5000 dogodkov vseh oblik in velikosti. Naredili smo že vse možne napake, iz katerih smo se ogromno naučili. Upamo si biti drugačni in ustvarjamo doživetja, ki bodo obiskovalce pustila brez besed.

Zunanje oglaševanje

Zunanji mediji so moderno komunikacijsko sredstvo, ki se v svetu vse bolj uporablja za promocijo podjetij, produktov in storitev. S pomočjo naših medijev boste na mimoidoče zagotovo naredili dober prvi vtis in jih odslej kar 24 ur na dan obveščali, informirali in usmerjali.

Vzbudite pozornost in opozorite nase

Potrebnih je le nekaj sekund, da nekdo oblikuje mnenje o vas. Navadno se to zgodi z oceno vašega izgleda, drže, gest in govora. V primeru blagovne znamke mora ta svoj prvi vtis sporočiti na bolj kreativen način. Pri tem vam lahko pomagamo mi.


PREBERI VEČ

Kam kažejo trendi?

Produkti imajo življenske cikle, blagovne znamke pa te produkte preživijo. V času popolne digitalizacije in dostopnosti, bodo glavno vlogo prevzele dobro zgrajene blagovne znamke, ki bodo pripravljene svojemu kupcu ponuditi boljše izkušnje.


PREBERI VEČ
Branding

Vrhunski izdelki vedno stojijo na trdnih temeljih. Dobra strategija razvoja blagovne znamke predstavljata jedro njenega delovanje v kasnejših obdobjih rasti. Dopolnite jo z izvirnimi digitalni produkti in ustreznim tonom komunikacije in vaša znamka bo pripravljena na prihodnost.