fbpx
Kontakt

Oglasite se na neobvezujočem sestanku in nam predstavite svoje želje. Z veseljem vam bomo prisluhnili in vam pomagali pripraviti načrt delovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Oglasite se na neobvezujoč em sestaneku. Z veseljem vam bomo prisluhnili in pomagali. Ali pa nas pokličite na telefonsko številko: 041-627-749

Kje se nahajamo?

Stantetova ulica 24, 3320 Velenje Slovenia

Oglejte si na zemljevidu

Imate kakšno vprašanje?

Vsakemu sporočilu namenimo našo polno pozornost in se mu posvetimo. Pišite nam in nam predstavite svojo idejo, željo, vizijo. Z veseljem vam bomo prisluhnili in naredili vse kar je v naši moči, da vam pomagamo.

Informacije

info@birt.si

Studio

studio@birt.si

Prireditve

prireditve@birt.si

Branding

digital@birt.si

ZAPOSLUJEMO!

Vedno imamo prostor za ljudi, ki lahko s svojim znanjem doprinesejo h kakovosti delovanja našega podjetja. Napiši nekaj o sebi in dokaži, zakaj bi izbrali prav tebe.

Tržnik

Si želiš dela v kreativnem timu posameznikov, ki so prepričani, da lahko v svetu pustijo svoj pečat? Če verjameš vase in v svoje sposobnosti trženja, potem si več kot dobrodošel(a), da se nam pridružiš! Ponujamo ti svobodo, da tudi ti lahko izraziš svoj poln potencial in nam tako pomagaš pristna in unikatna doživetja približati čim večjemu številu posameznikov in podjetij.

Razvijalec

Iščemo mladega, motiviranega posameznika, ki nam bo s svojim programerskim znanjem pomagal ustvarjati blagovnim znamkam prilagojene digitalne produkte (predvsem spletne in mobilne aplikacije). Z veseljem bomo prisluhnili tudi tvojim idejam in ti jih pomagali razvijati. V kolikor si želiš dela v kreativni ekipi z dobrimi partnerskimi povezavami nam piši, da se bolje spoznamo.

Vodja projektov

S hkratnim razvojem različnih lastnih blagovnih znamk in usmerjanju v širitev dejavnosti na tuje trge, med svoje vrste vabimo izkušenega vodjo projektov. V kolikor se v organizaciji, vodenju, načrtovanju in izvajanju projektov počutiš domače, a si še vedno željan novih izzivov in motiviran za ustvarjanje drugačnih projektov, te z veseljem bolje spoznamo in ti predstavimo več informacij.

Pošlji nam svojo prijavo na info@birt.si