fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

V obe smeri.

Pogovorni marketing predstavlja enega izmed najmočnejših načinov marketinga, saj najbolj odmevne zgodbe izvirajo iz socialnega trenja in priporočil. Dopuščajo prosto pot razvoju in omogočajo soustvarjanje. Ustvarjanje vsebine, ki v največji možni meri odraža osebnost vaše blagovne znamke je na tem mestu ključnega pomena. Pomagali vam bomo izbrati pravilne kanale, skozi katere boste sporočali svojo zgodbo in najlažje dosegli veliko potencialnih strank.

Zakaj so socialni mediji pomembni?

Kar 75% podjetij potrjuje, da so socialni mediji vpleteni v njihov nakupni proces. Zakaj? Ker v dobi moderne tehnologije vaše podjetje brez socialnih medijev preprosto ne obstaja. Z njimi svojo znamko predstavljate javnosti, zato je unikatna in ljudem koristna vsebina izjemno pomembna.

Analiza in izbira

Preizkušena metodologija raziskave vaše blagovne znamke, dejavnosti in pozicije na trgu nam daje vpogled v vašo situacijo, prednosti in priložnosti. Pomagali vam bomo zasnovati učinkovito strategijo rasti in izbrati najbolj primerne kanale komunikacije s svetom.

Izdelava vsebine

Unikatna in stranki koristna vsebina je danes zagotovo najpomembnejša, saj ustvarja organsko rast in trenje. Vsebina, ki bo posameznika posrkala vase in mu omogočila, da tudi on izrazi svoj odziv vam bo pomagala z njim vzpostaviti dober odnos.

Analiza in optimizacija

Po določenem času preizkušanja zastavljene strategije nam analitična orodja omogočajo vpogled v ozadje in učinkovitost našega dosedanjega dela. Na podlagi teh podatkov je potrebno strategijo, vsebine in izgled profila prilagoditi odzivom ter zastavljenim ciljem.

Oglaševanje

Oglaševanje na socialnih omrežjih danes predstavlja enega glavnih načinov doseganja ljudi. Na tak način lahko najbolj učinkovito povečate vaše 'občinstvo' in s prilagojeno vsebino zvišate njihovo vključenost. Predstavite svojo zgodbo in dopustite, da jo začnejo soustvarjati.

Bodite dosegljivi

Okoli 80% spletnih potrošnikov se vključuje v komunikacijo blagovnih znamk in z njimi vzpostavlja odnos. Skoraj vse uspešne blagovne znamke so aktivne tudi na socialnih omrežjih.

 

Zakaj?

 

Vaši socialni mediji predstavljajo okno v svet, ki je po drugi strani tudi okno v vašo blagovno znamko, njeno osebnost in delovanje vašega podjetja. Preko komunikacije na izbranih kanalih in spletne pojavnosti vzpostavljate zaupanje in odnos z vašimi obstoječimi in potencialnimi naročniki.

Bodite koristni

Relevantnost komunicirane vsebine sega dlje od tiste, ki jo ponujate na spletni strani in je velikokrat vezana na aktualno dogajanje. Aktualna in koristna vsebina bo ustvarila odnos in omogočila interakcijo ostalim. Le preko interakcije boste lahko vzpostavili vzajemen “Dam – prejmem” odnos.


Socialni mediji se z razvojem tehnologije zagotovo spreminjajo v moderne platforme za upravljanje s kupci. Pomagali vam bomo ustvariti vsebino, osebnost in glas vaše znamke, ki bo prepoznaven in razlikovalen. Bolj kot se boste razlikovali od konkurenčnih podjetij, večjo energijo in trenje boste lahko ustvarili na spletu.

PUSTI SVOJ
ODTIS

Z organizacijskimi in kadrovskimi spremembami smo se spremenili tudi sami. Zazrli smo se globoko vase in definirali bistvo našega obstoja, ki nas bo tudi v prihodnje napajalo z energijo. Potrebnega je veliko poguma, da si upaš biti to, kar si v resnici, zato projekt “Pusti svoj odtis” vliva pogum tudi tebi, da postaneš to, kar si želiš. Sporoča, da je življenje veliko lepše, ko slediš svojim sanjam.