fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

Razvoj blagovne znamke

Ustvarjamo navdihujoče zgodbe, za navdihujoče blagovne znamke. Najprej vedno postavimo dobre temelje. Oblikovana osebnost in strategija razvoja blagovne znamke predstavljata jedro njenega delovanje v kasnejših obdobjih rasti. Le s konstantno, usmerjeno in iskreno komunikacijo lahko vzpostavite odnos, ki bo trajal.

Kam kažejo trendi?

Produkti imajo življenske cikle, blagovne znamke pa te produkte preživijo. V času popolne digitalizacije in dostopnosti, bodo glavno vlogo prevzele dobro zgrajene blagovne znamke, ki bodo pripravljene svojemu kupcu ponuditi boljše izkušnje.


PREBERITE VEČ

Pomembnost pojavljanja na spletu

V tem trenutku več kot 80 % posameznikov raziskuje in pridobiva informacije na spletu. Ta številka se bo v prihodnjih letih še povečala. Zaradi tega je ustrezna digitalna prisotnost v tem trenutku bolj pomembna kot kadarkoli prej.


PREBERITE VEČ
Digitalne inovacije

Pred 50 leti je oglaševanje na televiziji postalo prava velesila. Internet, socialna omrežja in tehnološki napredek je razdrobil informacijske kanale in zmanjšal razpon posameznikove pozornosti. Danes kupec kontrolira kaj želi slišati in gledati. Zaradi tega morajo blagovne znamke v svet sporočati pristne in njim pomembne zgodbe na izviren način.

Skozi izbrano strategijo digitalne komunikacije in dizajna vam bomo pomagali ustvariti digitalne produkte, ki bodo v polni meri izžarevali osebnost vaše blagovne znamke.

Socialni mediji

Komunikacija vaše blagovne znamke izžareva vaše lastnosti in znanja. Učinkovito zasnovana strategija spletne komunikacije vam omogoča rast števila ljudi, s katerimi lahko komunicirate. Pomagali vam bomo oblikovati prava sporočila in postaviti prava vprašanja, da boste lažje navezali stik z bodočimi prijatelji vaše blagovne znamke.

Pomembnost izvirne komunikacije

Zaradi prevelike količine informacij in izbire moramo svoje dejavnosti predstaviti na izviren način. Informacijska revolucija seli vedno več nakupnih dejavnosti na splet, zaradi česar mora vsaka organizacija v svojo strategijo razvoja vključiti tudi izvirno spletno komunikacijo.


PREBERITE VEČ
Prilagodimo se vašemu načinu dela

Za vas delamo tako, da delamo skupaj z vami. S sodelovanjem nastajajo izjemne stvari. Vsak projekt je zgodba zase, zaradi česar je lahko takšen tudi proces dela.

Postanemo podaljšek vaše ekipe

Predstavite nam vaše cilje, mi pa bomo svoje delo zgradili na njihovi podlagi. Okrog vaših želja in potreb zgradimo ekipo, ki jih bo lahko najbolj učinkovito izpolnila.

Skrbimo za dogovorjeni potek dela

Pri našem delu uporabljamo orodja, s pomočjo katerih delo poteka po zastavljenih načrtih. V kolikor zaradi kakršnega razloga pride do odstopanj, ste o tem takoj obveščeni.

Blagovna znamka

Novim in obstoječim znamkam pomagamo izstopiti iz množice.

 • Oblikovanje osebnosti

 • Strategija razvoja

 • Vizualna podoba

 • Oglaševalske kampanje

 • Video predstavitve

 • Fotografski materiali

Digitalne inovacije

Kreativne digitalne strategije ustvarjajo trenje in prepoznavnost. 

 • Digitalna strategija

 • Spletna stran

 • Spletna trgovina

 • Uporabniška izkušnja

Socialni
mediji

Nepogrešljiva sestavljanka skupka izkušenj z vašo blagovno znamko

 • Izbira medijev

 • Ostali mediji

 • Vizualna identiteta

 • Prilagojena vsebina

 • Ustvarjanje trenja

 • Video materiali

KREATIVNOST JE NAŠA VALUTA

Najboljši marketing je tisti, kjer komunikacija poteka obojestransko. Socialna trenja in dobri osebni vtisi ustvarjajo priporočila in usmeritve. Socilne platforme so koristne v takšni meri, kot je koristna in kreativna vsebina, ki jo nudijo.

 

Ustvarjamo vsebino, preko katere na globlji, emocionalni ravni ustvarjamo pristne in trajajoče odnose vaše znamke s ciljno populacijo. Šele skozi povezane izkušnje, ki jih blagovna znamka ljudem nudi, se bo izoblikovala njena prava osebnost.

SLEDILCEV
KANALOV

Si želite delati z nami?

Z veseljem vam prisluhnemo na neobvezujočem sestanku.