fbpx
O nas

Popolna kombinacija ustvarjalnosti in izkušenj

Zakaj ravno mi?

Birt je več kot le ime. Je simbol, ki predstavlja našo vizijo. Le skozi ustvarjanje dobrega vzdušja v ekipi, medsebojno podporo in zaupanjem lahko postanemo dobri gospodarji. Tako v zasebnem življenju, kot tudi v poslovnem svetu.

NAŠA FILOZOFIJA
Učinkoviti. Zanesljivi. Kreativni. Vredni zaupanja.

Smo ekipa z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in podjetji. Specializirana agencija za branding in marketing, ki skupaj z naročniki že več kot 25 let stremi k vrhunskim zasnovam in izvedbam. Vse od kreativnega oddelka izvirnih marketing strokovnjakov, grafičnih oblikovalcev, digitalnih gurujev in branding specialistov, do vrhunskih organizatorjev, tehničnih mojstrov in zanesljivih izvedbenikov. Ravno zaradi širine, ki nam jo daje znanje naših kadrov smo se pripravljeni hitro in učinkovito razvijati ter prilagajati na spremembe, ki nam jih prinaša čas. Zavedamo se pomembnosti nenehnega učenja in spreminjanja, kar nam daje pogum, da zaidemo na še neodkrite poti. Z veseljem puščamo prosto pot kreativnim in drugačnim projektom, s katerimi sami ustvarjamo nove trende. Dober gospodar je vedno pripravljen na spremembe, ki mu jih prinaša prihodnost.

Naše blagovne znamke

 
"Nemogoče naredimo takoj,
na čudeže je treba malce počakati,
po potrebi tudi čaramo."

Sprejemamo projekte v katere verjamemo. Velike stvari zrastejo le na zdravih temeljih. Na naši poti smo se srečali že z več kot 2000 naročniki. Še posebej smo ponosni na naše dolgoletne partnerje, s katerimi smo vzpostavili izjemen odnos.

Postanite naš partner

Zaupa nam že več kot 2000 naročnikov in partnerjev. Kontaktirajte nas in postanite eden izmed njih tudi vi.

Pridruži se nam!

Pri nas je vedno prostor za ljudi, ki lahko doprinesejo k podjetju in še razširijo naš spekter znanj. Napiši nekaj o sebi in dokaži, zakaj bi izbrali prav tebe.