fbpx
Your address will show here +12 34 56 78

Želite, da vas opazijo?

Zunanje oglaševanje deluje izjemno, ko želite svoj produkt ali storitev promovirati na določenih geografskih območjih. Medtem, ko je on-line oglaševanje danes zelo učinkovito, pa je zunanje oglaševanje (oglasne table) navadno prvi stik posameznika z vašo blagovno znamko. Zaradi tega mora biti vaše sporočilo vpadljivo, kratko in jasno. Zapomnite si, da je imate le eno priložnost za izjemen prvi vtis.

Prvi vtis

Potrebnih je le nekaj sekund, da nekdo oblikuje mnenje o vas. Navadno se to zgodi z oceno vašega izgleda, drže, gest in govora. V primeru blagovne znamke mora ta svoj prvi vtis sporočiti na bolj kreativen način.

Nasmešek zmagovalca

Pravijo, 'Smej se in svet se bo smejal s teboj.'. Humor je bil vedno odličen način za ustvarjanje dobrega prvega vtisa. Ustvarja sproščeno vzdušje, v katerem se lahko lažje predstavite.

Pozitivaa!

Vaša osebnost se kaže skozi vse, kar počnete. Izražajte pozitivne lastnosti tudi v težjih situacijah in trenutkih. Nikdar ne veste, kdaj boste lahko nekomu s tem polepšali dan.

Jasno sporočilo

Komunikacija s vašo potencialno stranko mora vedno biti jasna in kratka. S svojega sporočila poskušajte oklestiti nepotrebne dele in vedno sporočajte le eno stvar naenkrat.

Presenečenje

Presenečenja v sporočilih delujejo preprosto zato, ker naše možgane privlačijo nepričakovani pozitivni dražljaji. Vzdražijo jih veliko bolj in tako hitreje zgrabijo našo pozornost.

REKLAMNI PANOJI

Pripeti na drogove javne razsvetljave in locirani ob najprometnejših cestah Velenja in Šmartna ob Paki in Nazarja. V kolikor si želite velike opaznostnosti, površinske razpršenosti in velikega pretoka ljudi, so reklamni panoji zagotovo prava odločitev.

  • Površina panoja v Velenju: 1,0m x 1,2m

  • Površina panoja v Nazarju: 1,0m x 1,2m

  • Površina panoja v Šmartnem ob Paki: 1,0m x 1,70m

AVTOBUSI

V kolikor želite popolnoma prevzeti pozornost celotnega mesta, vam lahko poleg reklamnih panojev ponudimo tudi oglaševanje na avtobusih mestnega in primestnega prometa Velenje ter
Šmartno ob Paki.

  • 1800 dodatnih ljudi na dan

  • 2000 km prevožene poti na dan

PUSTI SVOJ ODTIS

Z organizacijskimi in kadrovskimi spremembami smo se spremenili tudi sami. Zazrli smo se globoko vase in definirali bistvo našega obstoja, ki nas bo tudi v prihodnje napajala z energijo. Potrebnega je veliko poguma, da si upaš biti to, kar si v resnici, zato projekt “Pusti svoj odtis” vliva pogum tudi tebi, da postaneš to, kar si želiš. Sporoča, da je življenje veliko lepše, ko slediš svojim sanjam.

PANOJEV

REKLAMNIH

AVTOBUSOV

Vas zanima več?

Oglasite se na neobvezujoč sestanek in z veseljem vam bomo prisluhnili.