fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
ZASEBNOST IN PIŠKOTKI - VIRTUBOT.SI
Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.Upravitelj spletne strani VirtuBot je Agencija Birt d.o.o., ki je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Birt, d.o.o. zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,
naslov in kraj bivanja,
naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
kontaktno telefonsko številko,
geslo v šifrirani obliki,
ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v kontaktne obrazce na spletnem mestu VirtuBot.si
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko VirtuBot med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Birt, d.o.o. shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj VirtuBot lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. VirtuBot podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV
Podatki, ki jih VirtuBot zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov VirtuBot.

O PIŠKOTKIH
KAJ SO PIŠKOTKI IN ZAKAJ SO POTREBNI?
Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO?
Poglejte spodaj

AdWords – A, AdsUserLocale, I, SAG, aptenv, mid Omogoča analizo prodaje preko različnih kanalov prodaje in ponovno targetiranje uporabnikov. - Ne poteče
Facebook – locale, datr, reg_fb_ref, reg_fb_gate Za povečanje sodelovanja naših uporabnikov preko družbenih omrežij, analizo prodaje in ponovno targetiranje uporabnikov. - Ne poteče
Google Analytics – utma Omogoča statistiko ogledov strani. - 2 leti
Google Analytics- utmb Omogoča statistiko glede na čas prihoda uporabnika na stran. - 30 min
Google Analytics – utmc Omogoča statistiko glede na čas odhoda uporabnika iz strani. - Ob zaprtju spletnega brskalnika
Google Analytics – utmz Omogoča statistiko obiska in prodaje preko različnih kanalov. -6 mesecev
Google Analytics – utmv Omogoča segmentacijo uporabnikov na strani. - 2 leti
Google Analytics – ga Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje. -6 mesecev
Google Analytics – cid Statistika ogledov strani in analiza prodaje preko različnih kanalov prodaje. -6 mesecev
https_enabled Piškotek nam pove ali je bil uporabnik preusmerjen na zaščiteni protokol (https). -Na sejo