fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
Zakaj obstajam?

Napredek vedno izhaja iz situacije in časa, ko nam je neprijetno. Takrat se poskušamo razviti v novo obliko in prilagoditi okolju, da bomo v njem uspešnejši. Že pogled v zgodovino nam priča o tem konceptu evolucije vsega živega. V kolikor na ta proces pogledamo podrobneje, lahko opazimo, da v okolju vedno obstajajo elementi, ki so drugačni od večine. Te v polju genetike imenujemo mutacije. Kdaj se izkažejo za slabe in neprilagojene, prav vedno pa so gonilo razvoja v nove, še neodkrite smeri. Verjamemo, da smo ljudje prav zaradi teh – drugačnih elementov v kopici naših genov to, kar smo. V svetu, kjer trendi kažejo v smer konformizma, mi sprejemamo, spodbujamo in poosebljamo drugačnost, kreativnost in inovativnost. Obstajamo zato, da odkrivamo nove, še neodkrite poti, na katerih ustvarjamo unikatna, pristna doživetja.

Kako to počnem?

Smo ekipa z dolgoletnimi izkušnjami dela z ljudmi in podjetji. Specializirana agencija za marketing, ki skupaj z našimi naročniki že več kot 25 let stremi k vrhunskim zasnovam in izvedbam. Vse od kreativnega oddelka izvirnih marketing strokovnjakov, grafičnih oblikovalcev digitalnih gurujev in branding specialistov, do vrhunskih organizatorjev, tehničnih mojstrov in zanesljivih izvedbenikov. Ravno zaradi širine, ki nam jo daje znanje naših kadrov, smo se pripravljeni hitro in učinkovito spreminjati ter prilagajati na spremembe. Zavedamo se pomembnosti nenehnega učenja in spreminjanja, kar nam daje pogum, da zaidemo na še neodkrite poti. Z veseljem puščamo prosto pot kreativnim in drugačnim projektom, s katerimi sami ustvarjamo nove trende. Dober gospodar je vedno pripravljen na spremembe, ki mu jih prinaša prihodnost.

Kaj želim doseči s svojim delovanjem?

Birt za nas predstavlja več kot le ime. Je simbol, ki predstavlja našo vizijo. Le skozi ustvarjanje dobrega vzdušja v ekipi, medsebojno podporo, sprejemanjem in zaupanjem lahko postanemo dobri gospodarji. Tako v zasebnem življenju, kot tudi v poslovnem svetu. S sprejemanjem drugačnih  posameznikov, ki lahko s svojimi lastnostmi doprinesejo h kvaliteti celotne organizacije, želimo v Sloveniji in Evropi ustvariti širok spekter novosti in tako spodbuditi evolucijo človeštva naprej.  

Kako smo k temu pripomogli mi?


Izgradnja osebnosti
Izgradnja lastnosti
Copy - writing
Internetna stran
Vizualizacija - CGP
Socialni mediji