fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
Zakaj obstajam?

Kot ekipa mladih in izkušenih posameznikov iz različnih disciplin se zavedamo pomembnosti sledenja tehnološkemu razvoju in znanja uporabe novih tehnologij. Menimo, da bo znanje programiranja in ustvarjanja s tehnologijo ključno znanje 21. stoletja. Zaradi tega se že sedaj obračamo k mladim in zanje organiziramo poučne delavnice ustvarjalnega računalništva. Otrokom pomagamo odkleniti svoje kreativne potenciale z raziskovanjem zmožnosti sodobne tehnologije, da bi v prihodnosti izboljšali našo družbo in svet. To počnemo z entuziazmom ter ljubeznijo do tehnologije in ljudi.

Kako to počnem?

To počnemo z entuziazmom ter ljubeznijo do tehnologije in ljudi. V zavodu imamo na voljo vso potrebno opremo za izvajanje naših delavnic ter izkušene učitelje, ki svoje znanje in izkušnje združujejo ter na zabaven način predajajo mladim. Zgodnji začetek učenja otrok je ključnega pomena, saj preko zabavnih aktivnosti veliko hitreje in bolj učinkovito osvojijo koncepte, ki se jih kot odrasli s težavo naučijo. Prav zaradi tega so naši obšolski izobraževalni klubi usmerjeni na osnovnošolce.

Kaj želim doseči s svojim delovanjem?

S pomočjo spodbujanja kreativnosti, inventivnosti in radovednosti otrok razviti Slovenijo v visokotehnološko družbo prihodnosti, v kateri posamezniki s kreativno uporabo tehnologije izboljšujejo in plemenitijo lastna življenja in življenja soljudi.

Kako smo k temu pripomogli mi?
Soavtor blagovne znamke: Matej Ramšak


Izgradnja osebnosti
Izgradnja lastnosti
Copy - writing
Internetna stran
Vizualizacija - CGP
Socialni mediji
Zakaj so Tyro delavnice ustvarjalnega računalništva pomembne?

TYRO ustvarjalno računalništvo je program, ki otrokom omogoča, da pogledajo malce globlje v ozadje igric, ki jih igrajo doma. Otroci danes na vsakem koraku uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ampak koliko od njih zna z njo ustvarjati? Skozi naš program bodo ustvarili svojo prvo igro, izdelek in zgodbo ter se ob tem naučili še temeljne logike programiranja.